Restablerta la circulació ferroviària entre Canet i Calella

A les 5.10 hores
·Els treballs d’encarrilament del tren i reparació dels danys a la infraestructura s’han desenvolupat durant tota la nit sense interferir al servei ferroviari
·Per realitzar aquestes tasques Renfe i Adif han desplaçat  personal i maquinària tècnica
·L’estació de Sant Pol només disposa d’una via operativa per la qual cosa no és possible realitzar creuament de trens en aquesta estació

Barcelona, 27 d’octubre de 2011
A les 05.10 hores s’ha restablert el servei dels trens de Rodalies de la línia R1 de Rodalies de Catalunya (Molins de Rei – Maçanet per Mataró), una vegada es recupera la circulació al tram Canet – Calella. Els treballs d’encarrilament del tren i reparació dels danys a la infraestructura s’han desenvolupat durant tota la nit sense interferir al servei ferroviari. Per realitzar aquestes tasques Renfe i Adif han desplaçat  personal i maquinària tècnica.

L’estació de Sant Pol només disposa d’una via operativa per la qual cosa no és possible realitzar creuament de trens en aquesta estació. Per aquest motiu la relació de trens L’Hospitalet – Calella iniciarà i finalitzarà el seu servei a Arenys de Mar. Aixó significa que es prestarà el servei habitual a tota la R1 excepte el tram Calella – Arenys que redueix la seva oferta en hora punta.

A les 16.27 hores d’ahir, el tren Calella (16.18) – L’Hospitalet (17.37) va patir un descarrilament a l’estació de Sant Pol de Mar. Els 50 viatgers que es desplaçaven en aquest tren es van encaminar a l’estació de Sant Pol i van resultar il·lesos.

Per tal de facilitar la mobilitat dels viatgers, es va establir un servei alternatiu per carretera entre Arenys i Pineda per als serveis de la línia R1 de Rodalies (Molins – Maçanet per Mataró). Aquest dispositiu comptava amb 18 autobusos.

Renfe i Adif van informar d’aquesta incidència a través de megafonia de trens i estacions, servei Transmet i SMS, així com als telèfons d’informació 900 41 00 41 i 902 320 320, i als webs rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es.