Reforç i allargament del servei per l’Espanyol-Reial Madrid del proper diumenge

Els trens circularan fins a una hora després d’acabar el partit en totes les línies urbanes, i també fins a Martorell.

Després del partit també s’incrementa la freqüència habitual entre Cornellà i Plaça Espanya, amb trens cada quatre minuts i mig, per tal de facilitar la sortida de l’estadi i la tornada a casa dels aficionats.

Barcelona, 29 de setembre de 2011
Amb motiu de l’Espanyol-Reial Madrid del proper diumenge a les 22h., FGC allarga el servei de trens durant una hora després del partit en totes les línies urbanes i també fins a Martorell. Així, els trens d’FGC circularan fins a la 1h. de la matinada en les línies L8 Molí Nou i S8 Martorell, i també en les línies L6 Reina Elisenda i L7 Avinguda Tibidabo.

A més, després del partit també s’incrementa la freqüència habitual en els trens entre Cornellà i Plaça Espanya. La freqüència serà d’un tren cada quatre minuts i mig per tal de facilitar la sortida de l’estadi i la tornada a casa dels aficionats.

Recomanacions per viatjar a l’estadi de Cornellà-El Prat amb FGC.

L’estació de les línies d’FGC més pròxima a l’estadi és l’estació de Cornellà Riera, a 6 minuts a peu aproximadament.

Tots els trens de la línia Llobregat – Anoia paren a l’estació de Cornellà Riera, per tant, es pot utilitzar qualsevol línia.

A la sortida dels partits l’Ajuntament de Cornellà, el RCD Espanyol i FGC, hauran preparat l’accés a l’estació de forma ordenada per tal d’evitar cap risc a l’accedir a les andanes. És important seguir les indicacions del personal del club, d’FGC i de les forces de seguretat.

Per facilitar la fluïdesa d’accés als trens al finalitzar el partir, és molt convenient que disposin del bitllet per avançat. Bé amb la targeta T-10 o qualsevol títol vàlid de transport.