Reforç del metro i autobusos llançadora per a la Festa al Cel

Amb motiu de la celebració de la 20a edició de la Festa al Cel que se celebrarà el proper diumenge, 2 d’octubre, entre les 12 i les 17 hores, a les platges de Mar Bella i Nova Mar Bella, TMB reforçarà les línies de la xarxa de metro per facilitar els desplaçaments fins a aquest acte.

Així, les línies de transport públic que cobreixen el front marítim incrementaran la seva oferta durant el diumenge. La L4, la més pròxima a la zona de la Festa al Cel des de les estacions de Ciutadella / Vila Olímpica, Bogatell, Llacuna, Poblenou, Selva de Mar i El Maresme-Fòrum, tindrà diumenge la màxima capacitat en hora punta, i també es reforçaran les línies 1 (l’estació de Marina és a uns 900 metres de les platges), 2 i 3. En cas necessari, el personal de Metro regularà l’accés a les estacions per garantir la seguretat dels usuaris.

A més, per facilitar sobretot els desplaçaments de tornada, s’establirà entre les 11 i les 18 hores un servei de bus amb un interval de 6-7 minuts. Aquest bus especial farà la funció de distribuir passatge entre la línia 4 i la línia 1 de metro, ja que tindrà parades a Marina (L1), Llacuna (L4) i Poblenou (L4), com mostra el gràfic. El recorregut d’anada passa pel carrer Pallars i el de tornada pel carrer Pujades.

En aquesta línia especial, seran vàlids els bitllets habituals, és a dir, el bitllet senzill i tots els títols integrats de l’ATM, que permeten el transbordament gratuït.

Connexió a La Pau entre L4 i L2

També es recomana utilitzar la connexió entre les línies 2 i 4 a La Pau, ja que el sector del Besòs de la L4 sol estar més descongestionat que el tram que travessa el centre de la ciutat.

Així mateix, TMB reforçarà les línies d’autobús que donen servei al front marítim, és a dir les línies 7, 36, 41, 43 i 141, tot i que la situació del trànsit pot afectar-les.

Més informació als webs merce.tmb.cat i festaalcel.com.
Barcelona, 30 de setembre de 2011