Modificacions al servei de la línia R16 (Barcelona – Tortosa) per la construcció d’un pas inferior entre Tres Camins i Port Aventura

Des de les 21.40 de l’1 d’octubre fins les 9.40 hores del dia 2, el servei es prestarà amb un dispositiu per carretera entre Tarragona i Salou

Les obres afecten també els serveis de Llarga Distància que enllacen Barcelona amb Alacant i Granada.

Les obres que s’estan executant per a la construcció d’un pas inferior entre les estacions de Tres Camins i Port Aventura, comportaran modificacions al servei de l’R16 entre les 21.40h de dissabte 1 d’octubre i les 9.40 hores del dia següent. Així, s’estableix un servei alternatiu pels trens de la línia R16 entre Tarragona, Port Aventura i Salou.

D’aquesta forma el servei Barcelona-Tortosa es prestarà de la següent manera:
Barcelona – Tarragona: Servei habitual en tren
Tarragona – Salou: Servei alternatiu per carretera. El dispositiu establert comptarà amb 12 autocars.
Salou – Tortosa: Servei habitual en tren

D’altra banda, els clients del Talgo Alacant (18.22h) – Barcelona (23.46h) realitzaran transbordament en autobús des de l’Aldea-Amposta fins a destinació. Pel que fa el Trenhotel Barcelona-Granada i viceversa no circularà la nit de l’1 d’octubre.

Per a més informació els clients poden consultar a estacions, personal d’informació i atenció al client, telèfons 902 320 320 i 900 41 00 41, així com a les pàgines web www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com.
Barcelona  30 de setembre de 2011