El pont de Tot Sants última oportunitat per visitar Vall de Núria abans de l’inici de la temporada d’hivern

Les instal·lacions tancaran a partir del proper dimecres i fins a l’1 de desembre per preparar la temporada d’esquí.
Fins dimarts 1 de novembre, encara funcionaran amb normalitat el cremallera i la resta de serveis de l’estació de muntanya.
A partir del proper dimecres dia 2, el servei del cremallera romandrà tancat i reprendrà la seva activitat el divendres 2 de desembre.
L’estació d’esquí de Vall de Núria obrirà el dissabte dia 3 de desembre, sempre que les condicions ho permetin. Les millores d’accessibilitat a les estacions del Cremallera i l’ampliació de servei en complex d’allotjament i restauració són les novetats principals de la temporada.

Vall de Núria (Ripollès), 27 d’octubre de 2011
Tothom qui vulgui visitar la Vall de Núria pot aprofitar durant aquest pont de Tot Sants abans que les instal·lacions del cremallera i l’estació de muntanya tanquin temporalment durant un mes, com cada any per aquestes dates, per preparar la temporada d’hivern.

L’estació de muntanya de Vall de Núria tancarà les seves instal·lacions a partir del proper dimecres dia 2 de novembre i fins al proper dijous 1 de desembre. Aquest tancament anual s’aprofita per dur a terme diverses obres de millora i manteniment, i preparar l’inici de la nova temporada d’esquí 2011-2012. Es preveu que l’estació d’esquí de Vall de Núria reobri el proper dissabte 3 de desembre, sempre que els gruixos de neu siguin els correctes per a la pràctica d’aquest esport.

Novetats per a la propera temporada d’esquí
Millores d’accessibilitat a les estacions del Cremallera: dues actuacions centren aquestes millores. D’una banda l’ampliació de la capacitat d’aparcament a l’estació de Ribes Enllaç i de l’altra, la millora dels accessos i mobilitat de les andanes a l’estació de Queralbs.
Millores en el complex d’allotjament i restauració: Vall de Núria disposarà aquesta propera temporada de més capacitat d’allotjament amb l’ampliació de 10 apartaments dúplex de gran capacitat i 10 habitacions familiars que, ubicats en el nou edifici de Sant Josep, complementen en 100 places més l’actual capacitat d’allotjament de 160 places. També s’ha ampliat la capacitat de l’actual restaurant amb una nova sala amb capacitat per a 150 comensals.

Resultats de la temporada 2010-2011
La Vall de Núria ha rebut 245.929 visitants durant tota aquesta temporada que tot just ara finalitzarà, des de principis d’any.