Afectacions a les línies d’autobusos pel Triatló de Barcelona 2011

Amb motiu de la celebració del Garmin Barcelona Triathlon, que tindrà lloc a Barcelona aquest diumenge, 16 d’octubre, algunes línies d’autobús es podrien veure afectades en el seu servei al llarg del matí. Per aquesta raó, TMB recomana la utilització del metro i en aquells desplaçaments a l’entorn dels llocs per on transcorrerà la competició.

Les proves de ciclisme i la cursa atlètica afectaran tot el trànsit de superfície per on es desenvolupi entre les 6 i les 14 hores aproximadament. A grans trets, els ciclistes circularan pel Front Marítim i per la Diagonal (de pujada fins a l’alçada del carrer Ciutat de Granada i de baixada fins al carrer Josep Pla). Pel que fa als atletes, correran pel Front Marítim, la Vila Olímpica, els entorns del Parc de la Ciutadella i el passeig Lluís Companys.

TMB adoptarà les mesures necessàries per desviar o limitar les línies de bus que transiten per la zona on transcorren les proves ciclistes i atlètiques del Triatló. Concretament, una quinzena de línies veuran alterat o limitat el recorregut: 6, 7, 10, 14, 26, 36, 39, 40, 41, 42, 51, 71, 92, 141 i 192.