Renfe col•labora en la XX ena edició del Temporada Alta-Festival de Tardor de Catalunya

Renfe Operadora i Temporada Alta sumen esforços per quart any consecutiu
Temporada Alta 2011-Festival de Tardor de Catalunya és una referència cultural a Catalunya i la porta d’entrada del millor teatre internacional

Renfe manté, en el marc de la seva estratègia de Responsabilitat Social “Un tren de Valors”, un ferm compromís pel desenvolupament de l’educació i la cultura

Girona, 07 de setembre de 2011 (Renfe).
Renfe col·labora amb el Festival de Tardor de Catalunya Temporada Alta, un referent cultural a Catalunya i porta d’entrada del millor teatre internacional amb una programació de primer nivell que en l’edició d’enguany es realitzarà de l’1 d’octubre al 11 de desembre. .

Aquesta iniciativa es duu a terme amb la idea de dinamitzar la presència del teatre a la ciutat de Girona i apostar pels artistes catalans. A l’edició de l’any passat, Temporada Alta va assolir el seu major nombre d’espectadors des de l’inici del Festival, amb gairebé 53.000 assistents.

Renfe manté, en el marc de la seva estratègia de Responsabilitat Social, anomenada “Un tren de Valors”, un ferm compromís amb el desenvolupament de l’educació i la cultura a través de diferents convenis de col·laboració i patrocini en totes les seves manifestacions.

Renfe aposta per connectar amb els seus públics ampliant el diàleg a través dels llenguatges més diversos, per això, col·labora i patrocina les accions que ajuden a la promoció cultural i educativa promovent la lectura, recolzant festivals de música i teatre, col·laborant en commemoracions culturals i patrocinant diversos premis de literatura i fotografia, entre d’altres.  Es per això que es firma aquest quart conveni consecutiu amb el Festival, una de les gran manifestacions culturals que es duen a terme a Catalunya, concretament a Girona i Salt.