Mercat Tradicional de la plaça Masadas (Barcelona) setembre/septiembre/septembre 2011

L’AFB -Agrupament Ferroviari de Barcelona, que gestiona el Mercat tradicional de la plaça Masadas en el barri de la Sagrera de Barcelona, comunica als seus socis, col•laboradors i visitants, que aquest proper diumenge dia 4 de setembre torna a emprendre la seva activitat.

Es recorda a tots els assistents, que a partir de dos quarts de deu es farà el repartiment de taules corresponents als llocs d’exposició, intercanvi, compra i venda dels productes autoritzats. I que a partir de les 10 hores es podrà iniciar aquesta activitat fins a les 14 h., d’acord amb les normes establertes en els  Mercats Tradicionals que es realitzen a la ciutat de Barcelona en dies festius.

Tota informació oficial referent al Mercat Tradicional de la plaça Masadas de Barcelona, serà publicada prèviament en aquesta web, i posteriorment comunicat per escrit als socis, col•laboradors i visitants, amb suficient antelació per a evitar perjudicis innecessaris.

AFB –  Agrupament Ferroviari de Barcelona, que gestiona el Mercat Tradicional de la plaza Masadas en el barrio de la Sagrera de Barcelona, comunica a sus socios, colaboradores y visitantes, que este próximo domingo día 4 de septiembre vuelve a emprender su actividad.

Se recuerda a todos los asistentes, que a partir de las nueve y media se hará el reparto de mesas correspondientes a los lugares de exposición, intercambio, compra y venta de los productos autorizados. Y que a partir de las 10 horas se podrá iniciar esta actividad hasta las 14 h., de acuerdo con las normas establecidas en los Mercados Tradicionales que se realizan en la ciudad de Barcelona en días festivos.

Toda información oficial en lo referente al Mercat Tradicional de la plaza Masadas de Barcelona, será publicada previamente en esta web, y posteriormente será comunicado por escrito a los socios, colaboradores y visitantes, con suficiente antelación para evitar perjuicios innecesarios.

Le AFB -Agrupament  Ferroviari de Barcelona, gèrent le Marché Traditionnel de la place Masadas dans le quartier La Sagrera de Barcelone, communique à ses associés, collaborateurs  et visitant, que ce prochain dimanche jour 4 de septembre reprend de nouveau son activité.

Ou raf elle  à tous les participants qu’on 9,30 h le ad jugement  de tables correspondantes aux places d’exposition, inter écharnement et d’achat – vente des produits autorisés.  Et que à partir des 10 heures se pourra initier cette activité jusqu’aux 14 h. d’accord avec les normes établies en les Marchés Traditionnels que se réalisent en jours féries à la ville de Barcelone.

Toute information officielle concernant au Marché Traditionnel de la place Masadas de Barcelona, seront publiés antérieurement dans cette web, et postérieurement communiqués pour écrit aux associes, collaborateurs et visiteurs, avec le temps suffisant pour éviter des préjudices superflus