Tall de la línia 2 de metro entre Artigues / Sant Adrià i Badalona Pompeu Fabra, durant tres setmanes

Des del dilluns 8 d’agost fins al diumenge 28 d’agost (tots dos inclosos) estarà tancat el tram de la línia 2 de metro entre Artigues / Sant Adrià i Badalona Pompeu Fabra per treballs de manteniment de la infraestructura i millora de les vies. La resta de la línia 2, entre Paral·lel i Artigues / Sant Adrià, funcionarà amb normalitat.

Per reduir les molèsties als viatgers durant l’afectació del servei, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà un servei especial d’autobusos entre Artigues Sant Adrià i Badalona Pompeu Fabra, amb parada a cada una de les estacions afectades pel tall (Sant Roc, Gorg i Pep Ventura) i que funcionarà amb el mateix horari del metro i una capacitat equivalent. A Gorg s’hi podrà arribar igualment a través de la línia 10, que té la seva pròpia estació.

Aquests treballs de millora s’han planificat aprofitant les vacances d’agost, perquè en aquestes dates habitualment es produeix un descens notable de la mobilitat urbana i dels passatgers del transport públic.

Millora de la infraestructura de via a Pep Ventura
La suspensió del servei durant tres setmanes permetrà executar obres de manteniment de la infraestructura de la línia 2 a la zona de Badalona. En concret, es substituirà el canvi de agulles d’entrada a via 4 de Pep Ventura i es rehabilitarà un tram de la plataforma de via que anteriorment era la cua de maniobres posterior a l’estació de Pep Ventura i que, arran de l’entrada en servei de la prolongació a Badalona Pompeu Fabra, al juliol del 2010, va passar a ser via general; per això necessita un manteniment més intensiu.