Nous horaris d’FGC pel mes d’agost a la línia Barcelona-Vallès i reforç del servei a Llobregat-Anoia pel tall de Rodalies

• Com cada any, FGC aplica uns horaris específics durant l’estiu a la línia del Vallès amb l’objectiu d’ajustar el servei al descens de la demanda existent durant el període de vacances.
• Es reforça el servei de la línia L8 d’FGC pel tall de la R2 de Rodalies.
Barcelona, 29 de juliol de 2011
A partir del proper dilluns dia 1, i fins al 26 d’agost, entren en vigor els nous horaris de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per als dies feiners a la línia del Vallès. El servei s’ajusta al descens de la demanda existent durant l’estiu. Pels caps de setmana i festius, s’apliquen els mateixos horaris durant tot l’any.

A la pràctica aquests horaris suposen:
Línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell): La primera i última setmana del mes d’agost circularan 5 trens/hora per línia en cada sentit durant les hores punta. Durant la segona i tercera setmana del mes, hi haurà 4 trens/hora per línia en cada sentit durant les hores punta. La resta del servei no pateix modificacions.
L6 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo), des de les 7h i fins a les 22h, circularan 10 trens/hora per línia en cada sentit la primera i la última setmana del mes d’agost. Durant la segona i tercera setmana del mes, hi haurà 6 trens/hora per línia en cada sentit, també entre les 7h i les 22h. La resta del servei no pateix modificacions.
Podeu trobar els horaris de butxaca i els de les vitrines informatives de les estacions a partir de l’1 d’agost, o a l’enllaç http://bit.ly/r1qauz.

Per a més informació us podeu dirigir al personal d’estacions, consultar la pàgina web www.fgc.cat o trucar al telèfon d’informació 93 205 15 15.

Línia Llobregat-Anoia: Reforç del servei a la línia L8 pel tall de la R2 de Rodalies A causa del tall de rodalies de la línia R2 entre les estacions de Sants i Bellvitge, el servei d’FGC a la línia L8 (Barcelona-Molí Nou), es reforçarà durant el mes d’agost.
Concretament, entre els dies 4 i 27 d’agost els trens circularan amb el doble de capacitat del que és habitual. A més, i haurà dues circulacions addicionals entre les 7h i les 9h del matí en dies feiners i entre les 17h i les 20h els dissabtes i festius.
D’aquesta manera, els viatgers que vulguin fer el transbordament amb el servei de Rodalies de Catalunya hauran d’aturar-se a l’estació de Gornal d’FGC per enllaçar amb la línia R2 a Bellvitge.