A partir del dilluns dia 29 FGC incrementa les freqüències a les hores punta a la línia del Vallès

· Durant l’agost s’han modificat les freqüències per ajustar el servei a la demanda, però a partir del proper dilluns dia 29 tornen els horaris del període no lectiu.
· Quan tornin les classes, a partir del proper dia 12 de setembre, tornaran a aplicar-se els horaris lectius amb les freqüències habituals.

Barcelona, 26 d’agost de 2011
A partir del dilluns dia 29, FGC deixa d’aplicar els horaris pel mes d’agost a la línia del Vallès i torna a aplicar els horaris per al període no lectiu. Els nous horaris impliquen un increment de freqüències a les hores punta coincidint el final de les vacances per a molts usuaris i el retorn a l’activitat laboral.

Així doncs, entre les 7 i les 9 del matí les freqüències a la línia del Vallès seran les següents:
Línia S1 (Terrassa): un tren cada 12’ en ambdós sentits.
Línia S2 (Sabadell): un tren cada 12’ en ambdós sentits.
Barcelona-Sant Cugat (S1/S2/S5/S55): un tren cada 4’ en ambdós sentits.
Barcelona-Rubí (S1/S5): un tren cada 7’30” en ambdós sentits.
Barcelona-Universitat Autònoma (S2/S55): un tren cada 10’ en ambdós sentits.

A partir del proper 12 de setembre, tornen els horaris lectius i les freqüències habituals en hores punta a la línia del Vallès, amb trens cada 10’ entre Barcelona/Sabadell/Terrassa; cada 2’44” entre Barcelona i Sant Cugat; i cada 5’30” entre Barcelona/Rubí/Universitat Autònoma.

A la línia Llobregat-Anoia, es mantenen els mateixos horaris durant tot l’any. Cal recordar que el proper dissabte dia 27 serà l’últim amb reforç de servei entre les estacions de Plaça Espanya i Gornal pel tall de la línia R2 Sud de Rodalies. A partir del dia 28 es restableix el servei habitual.

Servei per carretera al Funicular de Vallvidrera entre dilluns i dimecres vinent:
El Funicular de Vallvidrera romandrà fora de servei per una revisió de manteniment entre les 9.30 hores del dilluns dia 29 d’agost i fins a les 20 hores de dimecres dia 31 d’agost.

Es disposa d’un servei substitutori per carretera. Les persones amb mobilitat reduïda disposen d’un transport especial amb vehicles adaptats