Una avaria de catenària interromp la circulació entre Sitges i Sant Vicenç de Calders

Des de les 7.35 hores a causa d’una avaria de catenària es troba interrompuda la circulació al tram Sant Vicenç de Calders – Sitges. Aquesta incidència afecta els serveis de la línea R2 sud, Regionals de les línies R13, R14, R15 i R16 i serveis de Llarga Distància d’ample convencional

Des de les 07,50 hores es troba interrompuda la circulació ferroviària entre les estacions de Sant Vicenç de Calders i Sitges per una incidència que afecta al sistema d’electrificació que està provocant una falta de tensió a la catenària.

Per a facilitar la mobilitat dels viatgers, Renfe ha programat el següent servei alternatiu:

Línia R2 sud:
Servei en tren Barcelona – Sitges. S’establirà un servei alternatiu per carretera Sitges-Sant Vicenç de Calders
Línies R13, R14, R15, R16  i Llarga Distància: Desviats per Vilafranca.

Adif ja ha mobilitzat personal i maquinària especialitzada per a reconèixer l’estat de les instal·lacions en el trajecte afectat, detectant desperfectes en diversos punts originats per causes desconegudes, i procedir a la reparació de la incidència amb l’objectiu de restablir la circulació amb plenes garanties de seguretat.

Adif ja ha obert una investigació per a determinar les causes que han originat aquesta incidència.

Renfe i Adif estan informat d’aquesta incidència a través de megafonia de trens i estacions, servei Transmet i SMS, així com als telèfons d’informació,  al telèfon 900 41 00 41 i al web www.rodaliesdecatalunya.cat