Restablerta la circulació habitual a les línies R3, R4 i R7 al tram Montcada Bifurcació – Sant Andreu Arenal

Durant uns treballs nocturns que realitzava l’empresa UTE Electrificación Montca s’ha produït el trencament de 16 cables de comunicació a Montcada Bifurcació
Aquesta incidència ha afectat els serveis de les línies R3, R4 i R7 des de l’inici dels servei fins les 09.45 hores

Barcelona, 12 de juliol de 2011
A les 09.45 hores, técnics d’Adif han restablert la circulació habitual al tram Montcada Bifurcació – Sant Andreu Arenal i i al “ramal” Montcada Bifurcació – Sant Andreu Comtal. D’aquesta manera es recupera el servei de les línies R3 (Puigercdà – Barcelona per Vic), R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa per Vilafranca) i R7 (Martorell-Sant Andreu Arenal per Cerdanyola Universitat) que progressivament aniran recuperant el seu horari habitual.

La incidència s’ha produït a causa del trencament de 16 cables de comunicacions durant uns treballs nocturns que l’empresa UTE Electrificación Montcada (asociació de les empreses Asltom i Acciona Infraestructuras en una Unión Temporal de Empresa) realitzava a l’estació de Montcada Bifurcació.
.

Durant la incidència, Renfe ha modificat la seva oferta a les línies R3 i R4, amb reducció de freqüències i desviaments per Sant Andreu Comtal. No obstant s’han produït retards de 20 minuts de mitjana en aquestes línies. Finalment, la línia R7 s’ha prestat per carretera. Aquest dispositiu comptava amb 4 autocars.

Renfe i Adif han informat d’aquesta incidència a través de megafonia de trens i estacions, servei Transmet i SMS, així com al telèfons d’informació 900 41 00 41 i als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es.