Renfe va reforçar el serveis Alvia del 6 a l’11 de juliol

Més de 16.000 persones es van desplaçar en els serveis Alvia de Renfe durant les Festes de San Fermín  2011
• L’ocupació mitjana dels serveis Alvia de Renfe va ser del 127% durant els dies de major número de desplaçaments
• Renfe va programar la circulació especial de 12 trens Alvia, sis per sentit, amb origen o destinació Pamplona

Barcelona, 16 de juliol de 2011 (Renfe).
Un total de 16.267 es van desplaçar en els serveis Alvia de Renfe a Pamplona entre el 6 i l’11 de juliol amb motiu de la celebració de les festes de San Fermín 2011. Aquesta dada representa un 13,54% més que en el mateix període de l’any anterior, i una ocupació mitjana del 127%.

Per tal de facilitar els desplaçaments fins a la capital navarresa, entre el 5 i el 14 de juliol es van oferir més de 19.000 places, de les que prop de 3.000 s’afegien a l’oferta habitual.

El major número de desplaçaments es va registrar entre el 6 i l’11 de juliol, dates en les que de manera extraordinària, Renfe va programar la circulació especial de 12 trens Alvia, sis per sentit, entre Barcelona i Pamplona. D’aquesta manera s’afegia una nova circulació diària entre la Ciutat Comtal i la capital navarresa i el que suposava 2.856 places addicionals per les persones que es volguessin apropar a aquesta celebració.

Renfe ofereix tres connexions Alvia diàries que enllacen Catalunya amb Pamplona en un temps de viatge de tres hores i 45 minuts. A més des de 2010, Renfe ofereix una freqüència addicional els dilluns, dijous i dissabtes en el sentit Barcelona-Pamplona, i en el trajecte contrari, Pamplona-Barcelona, circula el dimecres, divendres i diumenges

Per a més informació, els clients poden dirigir-se al telèfon 902 320 320 o a la pàgina web www.renfe.com