Renfe realitza la prova de selecció pel curs de formació per l’obtenció del Títol de conducció de vehicles ferroviaris de categoria B

El curs s’iniciarà el mes de setembre
• Els curs que començarà al setembre ofereix un total de 75 places a l’escola de Formació de L’Hospitalet de Llobregat
• Un total de 417 persones s’han preinscrit a la convocatòria de Barcelona, de les que 79 ho fan amb coneixements de francès

Barcelona, 8 de juliol  de 2011 (Renfe).
Renfe inicia les proves de selecció per a les 75 places pel curs de formació per a l’obtenció del títol de conducció de vehicles ferroviaris de categoria B, atorgat pel Ministerio de Fomento.

L’examen de selecció, que es realitzarà demà dissabte a les 12.00 hores al Hotel Barceló Sants, constarà de dues proves de coneixements. D’una banda, els aspirants realitzaran un test psicotècnic, i d’altra, una prova de coneixements de caràcter general en matèria de matemàtiques, llengua i literatura i de física a nivell de primer de batxillerat.

En aquesta primera convocatòria, han fet la preinscripció  un total de 417 persones com a aspirants a la demarcació de Barcelona. D’aquests, 79 es presenten per les places específiques amb coneixements de llengua francesa.

El curs de formació tindrà una durada de 1.150 hores que es desenvoluparan entre setembre de 2011 i juliol de 2011 a l’Escola Tècnica Professional de Renfe a L’Hospitalet de Llobregat. Del  total d’hores, 620 seran pràctiques tants al simuladors de la pròpia escola com als trens de Renfe.

Aquesta és la quarta convocatòria pública per accedir al curs de l’Escola  de Renfe de Tècnics de L’Hospitalet de Llobregat pel títol de conducció de vehicles ferroviaris de la categoria B. En els darrers tres anys, s’han titulat tres promocions on han participat un total de 143 aspirants.