Renfe ofereix més 150.000 places en els trens AVE – Llarga Distància que connecten Catalunya amb Andalusia

Durant tot el mes d’agost i fins el 2 de setembre
Les tarifes promocionals de Renfe permeten viatjar de Barcelona a Sevilla a partir de 56,90€ i a Màlaga per 57,30€

S’ha augmentat l’oferta habitual amb més de 30.000 places amb destinació Còrdova, Sevilla i Màlaga durant el mes d’agost

Barcelona, 29 de juliol de 2011(Renfe)
Amb motiu de l’operació sortida del mes d’agost, Renfe reforça els seus serveis AVE-Llarga Distància que connecten Catalunya amb Andalusia amb un total de 151.782 places. D’aquestes, s’afegeixen a l’oferta habitual dels serveis cap a Màlaga, Sevilla o Còrdova 30.307 noves places, el que significa un 25% més que l’any 2010.

Durant tot el mes d’agost i fins el 2 de setembre, entre Catalunya i Sevilla, Renfe posa en servei 79.882 places, el que representa la circulació de 50 trens en coble composició. I amb destinació Màlaga, són un total de 71.960 places fins el 2 de setembre, el que significa la circulació de 60 trens en doble composició.

Aquests reforços es programen especialment pels inicis i finals de cada mes, així com també pels principis de quinzena, dates en las que es registra un major moviment de viatgers.

Actualment, Renfe disposa de 8 freqüències diàries, quatre per sentit, que connecten Barcelona i Màlaga en 5  hores 35 minuts o amb Sevilla en només 5 hores 25 minuts.

Reforços del Corredor Mediterrani
A més, durant aquest mes d’agost Renfe també reforça els seus serveis de Llarga Distància amb destinació Castelló, València, Alacant. i Múrcia. En total, s’oferiran 74.586 places, de  les que  més de 10.433 s’afegeixen a l’oferta habitual del Corredor Mediterrani.

Campanya d’estiu
Aquest estiu, Renfe ha llençat una potent campanya comercial per pujar al tren: famílies i grups que podran aprofitar-se del milió i mig de places amb descomptes del 60%, 50% i 40%, amb les ofertes Web, Mesa i Estrella, respectivament.

Per exemple, Renfe ofereix viatjar entre Barcelona i Sevilla a partir de 56,90€ o cap a Màlaga a partir de 57,30€, amb la tarifa promocional Web, per a compres amb més d’una setmana d’antelació. En total, Renfe ofereix un milió i mig de places amb descomptes a tots els seus serveis d’AVE-Llarga Distància fins al mes de setembre.

La campanya d’estiu de Renfe ofereix viatges amb tot el confort, els avantatges i el compromís de puntualitat propis del tren a preus molt competitius.

Per a realitzar consultes sobre horaris o disponibilitat de places, Renfe posa a disposició dels viatgers el telèfon d’informació i venta de bitllets 902 320 320 ó la pàgina web www.renfe.com.