Incidència que afecta el sistema de senyalització a Montcada Bifurcació

Des de l’inici del servei
· Durant un treballs nocturns s’ha produït el trencament de cables de comunicació
· Aquesta incidència afecta els serveis de les línies R3, R4 amb retards de 20 minuts de mitjana
· La línia R7 es prestarà per carretera

Barcelona, 12 de juliol de 2011
Des de l’inici del servei, a causa del trencament de cables de comunicacions durant uns treballs nocturns a l’estació de Montcada Bifurcació es produeixen retards de 20 minuts de mitjana a les línies R3 (Puigercdà – Barcelona per Vic) i R4 (Manresa – Sant Vicenç de Calders). Així mateix, la línia R7 (Martorell – Sant Andreu Arenal per Cerdanyola UAB) es presta per carretera.

Aquesta incidència afecta el sistema de senyalització als trams que enllacen Montcada Bifurcació – Sant Andreu Arenal i al “ramal” Montcada Bifurcació – Sant Andreu Comtal. el que provoca una limitació en la capacitat operativa en aquests trajectes a cinc trens per hora i sentit.

Per tal de facilitar la mobilitat dels viatgers, Renfe modifica la seva oferta a la línia R3, R4, amb reducció de freqüències i desviaments per Sant Andreu Comtal. No obstant es produeixen retards de 20 minuts de mitjana en aquestes línies. Finalment, la línia R7 es presta per carretera

Renfe i Adif estan informant d’aquesta incidència a través de megafonia de trens i estacions, servei Transmet i SMS, així com al telèfons d’informació 902 41 00 41 i als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es.