Els guanyadors del concurs gaudeixen d’un cap de setmana al Cruïlla

Dues persones i els seu respectius acompanyant han gaudit d’un cap de setmana ple de música gràcies al TRAM. Xavi i Gerard,  van ser els afortunats que es van emportar els packs de dos abonaments de dos dies cadascun, d’un valor aproximat de 140 euros, per assistir el 8 i 9 de juliol al Festival Cruïlla, una de les principals cites musicals tenen lloc a Barcelona. Allà van poder veure actuar els prop de 40 artistes que van passar pels quatre escenaris repartits al parc del Fòrum.

Per participar al sorteig només calia ser seguidor del TRAM a Twitter i escriure un Tweet amb el nom del teu artista favorit que participa al Cruïlla. El passat 6 de juliol, la sort va determinar els dos guanyadors en el sorteig que es va realitzar davant de notari.

El  rànquing realitzat a partir de les votacions dels seguidors del TRAM va situar al pòdium a Antònia Font, seguida de prop per Jack Johnson i als valencians d’Obrint Pas, compartint el segon lloc. La tercera plaça va ser per Delafé, Public Enemy i Madness.