Renfe llença la campanya d’estiu amb un milió i mig de places amb descompte

Els canals de venda s’omplen de descomptes Web, Estrella i Mesa
Els trens AVE Llarga Distància permetran més possibilitats que mai de viatjar al 60%, al 50% i al 40% fins al setembre

La freqüència de trens s’adapta a la mobilitat del període estival i es concentra en les operacions de sortida i tornada

Barcelona, 16 de juny de 2011 (Renfe).
Renfe llença una potent campanya comercial per pujar al tren al client d’estiu: famílies i grups que podran aprofitar-se del milió i mig de places amb descomptes del 60%, 50% i 40%. Fins setembre, els canals de venda de Renfe s’ompliran d’ofertes Web, Mesa i Estrella.

La campanya d’estiu de Renfe ofereix viatges amb tot el confort, els avantatges i el compromís de puntualitat propis del tren a preus mol competitius. Per exemple, es poden trobar viatges entre Barcelona i Madrid per 47 euros, o entre Barcelona i Logronyo per 23,40 euros, així com entre Barcelona i València per 17,70 euros.

Els viatges d’oci representen un terç de la demanda habitual de Renfe. La campanya de promocions d’aquest estiu busca atraure al tren als client menys habituals i convertir-lo en la primera opció per a viatges de turisme: joves, grups i famílies.

Els preus Web suposen un 60% de descompte respecte a la tarifa general, deuen adquirir-se a través de www.renfe.com i amb anticipació de dues setmanes. Les ofertes Estrella només requereixen una setmana de termini mínim d’anticipació, poden comprar-se per tots els canals i suposen el 40% de descompte. La promoció Mesa permet viatjar a quatre persones pel preu de dues i poden comprar-se per tots els canals de venda sense anticipació.

Viatges amb places promocionals a totes les destinacions
Els trens entre Catalunya, Saragossa i Madrid comptaran amb 385.000 places amb descomptes. En aquestes destinacions es suma una promoció pròpia pels col·lectius d’estudiants, associacions, tercera edat, etc… amb un 60% de descompte per grups de 20 persones.

Els serveis transversals, que uneixen Catalunya amb Andalusia i el nord i nord-oest de la Península comptaran amb 170.000 d’aquestes ofertes Web, Estrella i Mesa.

En total, Renfe ofertarà 1,5 milions de places amb descomptes a tots els seus serveis d’AVE-Llarga Distància.

Oferta d’estiu
Alhora, Renfe concentra com cada estiu la seva oferta de trens AVE i Llarga Distància per adaptar-se a la mobilitat pròpia dels mesos d’estiu: els desplaçaments per motius vacacionals es concentren en operacions sortida i tornada, mentre que es redueixen notablement els desplaçaments diaris per motius de negoci.