Renfe col•labora amb les III Jornades Cicloturisme i Caminar

• La tercera edició d’aquestes jornades es celebra entre el 3 i el 5 de juny a la ciutat del Maresme de Pineda de Mar
• Renfe  col•labora facilitant els desplaçament dels participants en els trens de Rodalies de Catalunya fins a Pineda de Mar

Entre el 3 i el 5 de juny, es celebra a Pineda de Mar la tercera edició de les Jornades de Cicloturisme i Caminar, una trobada de treball i debat sobre aquestes dues modalitats turístiques. Aquestes jornades constitueixen un important oportunitat de foment del transport públic sostenible i segur, per tal de potenciar la seva influència  positiva en el medi ambient, així com també  en els beneficis en la salut dels usuaris.
Renfe col•labora en aquesta edició, facilitant als participants el desplaçament entre els dies 2 i 5 de juny mitjançant un bitllet d’anada i tornada amb origen o destinació Pineda de Mar.

Per poder obtenir aquest bitllet, els participants hauran de presentar la seva acreditació oficial a les Jornades de Cicloturisme i Caminar a qualsevol de les taquilles de la xarxa de Rodalies de Catalunya. Cada acreditació permetrà obtenir un màxim de 4 bitllets d’anada i tornada.

Renfe col•labora amb la Fundació ECA Bureu Veritas, compartint el compromís de mobilitat sostenible, un dels eixos fonamentals de la política de responsabilitat social corporativa de Renfe. D’aquesta manera, es treballa per fomentar la intermodalitat tren-bicicleta i promocionar així els desplaçaments sostenibles.

Les jornades de Cicloturisme i Caminar, estan organitzades per la Fundació ECA Bureau Veritas, que treballa per preservació del medi ambient i la innovació tecnològica de la cultura i de l’esport.

Per a més informació els clients poden dirigir-se a les estacions, al telèfon 902 41 00 41 i al web www.rodaliesdecatalunya.cat

Per a més informació sobre les jornades podeu consultar el web www.cycleandwalking.org
Barcelona, 3 de juny de 2011