10 persones evacuades del Funicular de Vallvidrera sense incidents

Una avaria ha deixat un dels dos cotxes del funicular parat entre l’andana i la mampara de seguretat de l’estació de Vallvidrera Superior. 10 persones han quedat atrapades a l’interior del vehicle durant 65 minuts fins que el personal de manteniment d’FGC les ha pogut evacuar sense incidents a les 19.20h.

Durant l’estona que ha durat el rescat, les persones afectades han estat informades en tot moment de la situació per un interventor d’FGC que ha pogut entrar al cotxe atrapat i també ha pogut repartir aigua entre els viatgers.

Barcelona, 29 de juny de 2011
Una avaria del funicular de Vallvidrera que s’ha produït a les 18.15h ha deixat 10 persones atrapades a l’interior d’un dels cotxes durant 65 minuts, fins que el personal de manteniment d’FGC les ha pogut evacuar sense incidents a les 19.20h.

L’avaria ha provocat que el cotxe en qüestió quedés aturat i sense tracció entre la mampara de seguretat i l’andana de l’estació de Vallvidrera Superior, sense possibilitat de fer sortir els viatgers adults del vehicle. En canvi, en aquest mateix cotxe hi viatjaven 4 menors que han pogut sortir pel seu propi peu aprofitant el poc espai disponible entre l’andana i la mampara de seguretat.

Durant l’estona que ha durant l’evacuació, un interventor d’FGC que ha pogut entrar al cotxe atrapat ha mantingut informats els viatgers de la incidència i també els hi ha pogut donar aigua. Així mateix, l’aire condicionat del comboi s’ha mantingut en funcionament en tot moment.

Els tècnics d’FGC continuen treballant per resoldre l’avaria. Un cop reparada i fet el viatge de comprovació prescriptiu, es reprendrà el servei del Funicular de Vallvidrera.