TMB lliura els premis als guanyadors de la 5a edició del Concurs de Relats Curts de TMB

Aquest vespre ha tingut lloc al Claustre de l’Institut d’Estudis Catalans (c/ del Carme, 47), el lliurament de premis als guanyadors de les diferents modalitats de la cinquena edició del Concurs de Relats Curts Online de TMB, una fórmula original i participativa perquè els ciutadans de Barcelona i l’àrea metropolitana s’exercitin en l’escriptura i la lectura.

Entre tots els relats finalistes, el jurat ha escollit un guanyador i dues distincions especials per a cada categoria amb el seus corresponents premis, com ara un ordinador MacBook Air, un lector de llibres digitals, un iPad i lots de llibres.

Aquest any, a més d’aquesta categoria del relat lliure, també es podia participar en dues categories més: el relat dadaista i el relat sostenible.

Els guanyadors pel que fa a la categoria lliure han estat els següents:
– Guanyador primer premi: “Teletransporte público”, de Jorge Bueno.
– Mencions especials: “Lamento ante-mórtem de un cánido en horas bajas”, de Daniel Guarinos, i “Algú llegia la meva novel·la”, d’Elisenda Guiu.

Els guardonats de la categoria de relat dadaista han estat:
– Guanyador primer premi: ”Tot capgirat”, de Carme Bayot.
– Mencions especials: “Artistes, penjolls, xulleres, carops”, de César Sánchez, i “Gent-jo”, de Chantal Poch.

Els guardonats de la categoria de relat sostenible han estat:
– Guanyador primer premi: ”Epístola de un trozo de papel”, d’Araitz Garcia.
– Mencions especials: “2114”, de Jordi Suñé, i “Arrela bé, estimada”, de Lluís Raich.

A més, el relat escollit com a guanyador de la categoria d’empleats de TMB ha estat “Vampiros de Barcelona”, de Martí Cavero.

Es poden consultar els guanyadors i llegir els seus relats en el següent enllaç directe: http://relatscurts.tmb.cat/ca/guanyadors/gala.