Nova edició de la Cursa Virtual del Camí Vell 2011 de Queralbs a Núria

· La Cursa Virtual del Camí Vell és un dels itineraris de muntanya més característics i singulars de Catalunya
· La cursa es pot disputar entre el 8 de maig i el 23 d’octubre tants cops com es vulgui, amb lliure elecció de dia i hora

Vall de Núria (Ripollès), 4 de maig de 2011
A partir d’aquest diumenge, dia 8 de maig, tothom qui ho vulgui pot inscriure’s a la Cursa Virtual del Camí Vell, en un dels itineraris de muntanya més característics de Catalunya que s’inicia al poble de Queralbs (1.201 m) i s’enfila fins al santuari de Núria (1.964 m). La cursa és oberta a tots aquells que acceptin el repte i suposa una gran oportunitat per conjugar esport, tradició i natura.

La particularitat d’aquesta cursa resideix en que no té data ni horari. Des del mes de maig fins a l’octubre, els participants podran fer-la quan vulguin i tants cops com desitgin, escollint ells mateixos les hores i els dies que els hi convinguin. Tota la cursa es desenvolupa en un entorn incomparable, caracteritzat per vistes meravelloses, tarteres, gorgues o salts d’aigua que la converteixen en una experiència única.

A tots els inscrits se’ls donarà una polsera amb un xip identificador que els hi permetrà registrar els temps de la cursa en els 4 punts de control que estan repartits per tot el recorregut. D’aquesta manera, els participants podran consultar el seu temps i rànquing a la pàgina web de la cursa i comprovar si es troben entre les primeres posicions.

A banda del xip identificador, la inscripció a la Cursa Virtual inclou una ampolla d’aigua, el diploma de participació, un plànol del Camí Vell i un díptic informatiu per a més comoditat dels participants. Vall de Núria també ofereix a tots els interessats la possibilitat de baixar en cremallera des del santuari fins a Queralbs un cop finalitzada la seva participació, opció que es podrà fer efectiva en el mateix moment de la inscripció a través de la web. A més, la cursa compta amb varis premis per animar als participants més exigents a que la visquin com una autèntica competició enmig de la natura, tot fent els millors registres de temps mentre gaudeixen del Camí Vell.

Més informació i inscripcions a: www.valldenuria.cat/cursavirtual