La rua del FC Barcelona recorrerà els carrers de la ciutat diumenge 29 per celebrar la Lliga de Campions

Diumenge 29 de maig, a partir de les 17:30 hores aproximadament, s’organitzarà un recorregut festiu de jugadors i membres del club pels carrers de la ciutat, per celebrar el triomf i compartir-ho amb la ciutadania.

La comitiva festiva del FC Barcelona recorrerà un itinerari d’aproximadament 7,5 km. La caravana seguirà el següent recorregut: Port, plaça Drassanes, passeig Joan Carner, Portal de la Pau, passeig Colom, plaça Antonio López, Via Laietana, plaça Urquinaona, Pau Claris, Gran Via, Passeig de Gràcia, carrer Aragó, Avinguda Roma, Urgell, avinguda Sarrià, Travessera de les Corts i finalitzarà a l’Estadi del FC Barcelona, entrant per l’accés 17.

Un dispositiu especial d’agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona escortarà la comitiva, juntament amb els Mossos d’Esquadra, i realitzarà els corresponents talls de trànsit en el recorregut per minimitzar els efectes en la circulació i garantir la mobilitat general a la ciutat. En el dispositiu hi participarà la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

En previsió de les afectacions de trànsit, es recomana a tots els ciutadans que facin servir el transport públic per desplaçar-se, i preferentment el Metro.