Enric Ticó parla de gestió eficient en l’empresa pública a l’associació constCAT

Barcelona, 25 de maig de 2011
El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, ha fet aquest matí una presentació a les jornades organitzades per l’Associació Catalana d’Empreses Constructores d’Obra Pública (constCAT), sota el títol de Com gestionar una empresa pública amb criteris d’eficiència.

Enric Ticó ha presentat la companyia al col·lectiu d’empreses constructores i els ha explicat els principals reptes de futur que afrontarà Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya en els propers anys.

El nou impuls que ha pres FGC en els últims mesos fa que conceptes com gestió del coneixement, internacionalització, transport de mercaderies, entre d’altres, siguin l’eix estratègic en els projectes de futur.

Entre aquests projectes destaquen els perllongaments de Terrassa i Sabadell i la renovació de l’estació de Sarrià com a obres més rellevants a la línia Barcelona-Vallès. A la línia Llobregat-Anoia hi ha previstes millores importants per fer més eficient el transport de mercaderies i incentivar l’activitat econòmica en el territori. Ticó també ha comentat el projecte de perllongament de la línia 8 de Pl. Espanya fins a l’estació de Gràcia, la qual pot suposar una demanda aproximada de més de 60.000 clients al dia.