Transport públic per a la diada de Sant Jordi a Barcelona 2011

*TMB recomana la utilització del metro, que dissabte es reforça des de mig matí fins al vespre
Amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi a Barcelona, el proper 23 d’abril, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana el metro per assistir als diferents actes que s’organitzen per la tradicional jornada. A més, TMB reforçarà el servei del suburbà, concretament les línies 1, 2, 3 i 5, des de mig matí de dissabte i fins al vespre i especialment en les hores centrals del dia, per tal de facilitar la mobilitat ciutadana.

En aquest sentit, durant la diada, les múltiples activitats que hi ha previstes provocaran una ocupació de la via pública, sobretot a l’entorn de la plaça Catalunya i la Rambla, que afectarà la circulació d’algunes línies de bus de TMB. Els autobusos 9, 14, 24, 59, 62 i 91 poden patir alteracions en el seu servei al llarg de tot el dia, en forma de desviaments o limitacions de recorregut. És per aquesta raó que TMB també recomana la utilització del metro i especialment en aquells desplaçaments al centre de la ciutat de Barcelona.

Signatura de llibres a l’estand de TMB a Universitat
Durant la tradicional diada de Sant Jordi, TMB, com és habitual, també portarà a terme un seguit d’accions per afegir-se a aquesta jornada.

Destacar la instal·lació d’un estand a l’estació de metro d’Universitat (vestíbul de la L2), on escriptors reconeguts firmaran exemplars dels seus llibres, editats per Booket i labutxaca. Aquest any, també es lliuraran exemplars gratuïts d’un llibre confeccionat amb la selecció dels relats presentats l’any passat en la quarta edició del Concurs de Relats Curts, amb el títol “Històries del bus i el metro”, editat per l’editorial Planeta.
Horaris i signatures d’escriptors:
11.00 a 12.00 h Carme Riera / Najat El Hachmi
12.00 a 13.00 h Núria Roca / Juan del Val
13.00 a 14.00 h Daniel Estulin
17.00 a 18.00 h Sylvia de Béjar / Martí Gironell / Núria Esponellà
18.00 a 19.00 h Carmen Amoraga / Rosetta Forner / Juan Eslava Galán

El dia de Sant Jordi, a la mateixa estació d’Universitat, tothom que vulgui podrà donar llibres que ja no llegeix per al projecte Donació Miranda 2011, que té com a objectiu fer arribar llibres als presos espanyols que són a l’estranger. Aquest projecte està propulsat per l’ONG Filòlegs sense Fronteres amb la col·laboració de Conductors Solidaris de Catalunya, una organització no governamental fundada per empleats d’autobusos de TMB.
Barcelona, 21 d’abril de 2011