Tancada la temporada d’hivern, Vall de Núria rep la primavera amb multitud de propostes per als seus visitants

· Coincidint amb l’arribada del bon temps i la calor, Vall de Núria ofereix un gran ventall de propostes d’oci
· Entre el 27 de novembre i el 17 d’abril, s’han venut 40.151 forfets a l’estació d’esquí de Vall de Núria
· En comparació amb la temporada passada, s’han venut un total de 2.600 forfets més, un increment del 7% en percentatge

Vall de Núria (Ripollès), 18 d’abril de 2011
S’ha acabat la temporada d’esquí a Vall de Núria amb la celebració, aquest cap de setmana passat, de la 3era edició del Cremallera Festival, la gran festa de cloenda de l’estació d’esquí. El balanç final resulta molt positiu, amb un total de 40.151 forfets venuts en el període entre el 27 de novembre i el 17 d’abril.

Les millors condicions climatològiques en comparació amb l’inici de temporada de l’any passat, van permetre iniciar la temporada uns dies abans, la qual cosa s’ha traduït en un augment del 6,95% en la venda de forfets. Concretament s’ha passat dels 37.542 forfets venuts l’any passat als més de 40 mil d’aquest any.

L’estació de muntanya de Vall de Núria ha acumulat aquesta temporada d’hivern un total de 70.872 visitants de cremallera, una xifra lleugerament inferior a la de l’any passat.

La primavera ofereix noves maneres de gaudir de Vall de Núria:

Més enllà de la temporada d’esquí i el tancament de les pistes, l’estació de Muntanya de Vall de Núria continua oberta amb una gran oferta d’activitats i serveis de restauració i allotjament a l’abast dels visitants.

Coincidint amb l’arribada del bon temps i la calor, Vall de Núria ofereix un gran ventall de propostes d’oci. Ens referim a les activitats clàssiques de primavera i d’estiu, com és el cas dels ponis, els cavalls, les passejades amb barca pel llac, les canoes, el senderisme, el tir amb arc, el circuit d’orientació i el Parc Lúdic amb els Tubbys i els jocs d’equilibri.

Central de reservesreserves@valldenuria.cat
A través de la central de reserves de Vall de Núria, tots els interessats poden trobar les millors ofertes d’allotjament i gaudir dels nous apartaments dúplex i de les noves habitacions superiors familiars de l’edifici de Sant Josep, estrenat recentment.