Renfe presenta una exposició a l’interior dels trens Euromed i AVE sobre la història copera del FC Barcelona i R Madrid

La mostra “Senderos de gloria, Vidas paralelas”  compta amb una col•lecció de documents gràfics d’ambdós equips
• Els viatgers podran gaudir de la mostra fotogràfica des d’avui fins el proper 26 d’abril
• Una crònica gràfica entorn a la participació d’ambdues entitats en la història de la Copa
• Renfe oferirà un total de 8.500 places entre Barcelona i València

Barcelona, 18 d’abril de 2011 (Renfe)
Renfe presenta una exposició gràfica amb motiu de la final del la Copa del Rei a l’interior de diferents trens Euromed i AVE, que enllacen València amb Barcelona i Madrid.  Els viatgers podran gaudir de la mostra des d’avui i fins el proper 26 d’abril

La mostra, sota el títol “Senderos de gloria, Vidas paralelas” es configura com una exposició on els viatgers poden contemplar documents històrics i imatges q recorren la competició copera del Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid. Una crònica gràfica entorn a la participació d’ambdós equips en la història de la Copa. Els documents gràfics han estat cedits per ambdós equips.

L’exposició es composa de 200 fotografies, imatges i documents gràfics situades en punts estratègics de l’interior dels trens que buscaran la interacció amb el viatger. Emmarcada en l’estratègia de responsabilitat social de Renfe, “Un tren de Valors”, aquesta és una aposta més per a fer créixer la societat mitjançant l’educació i la cultura.

Més de 8.500 places per assistir a la final
Renfe posa en marxa un dispositiu especial per a la Final de la Copa del Rei que enfrontarà el FC Barcelona i Real Madrid CF a l’estadi de Mestalla el proper 20 d’abril. Des de Barcelona, Renfe oferirà un total de 8.500 places distribuïdes en l’oferta habitual més cinc trens especials que permetran als aficionats arribar a València a primera hora de la tarda.

Aquests trens especials sumen un total de 1.700 places que estan a la venda a través de les principals agències de viatge de Barcelona. Els aficionats adquiriran un abonament que es bescanviarà per les places concretes en aquests trens especials.

L’empresa ha reforçat al màxim la seva oferta de trens entre Barcelona i València, i Madrid València per oferir 3.500 places extra en trens especials que s’ajustaran a l’horari del partit. L’oferta permetrà als aficionats anar i tornar al mateix dia. Els horaris de tornada estan programats a partir de les 00.45 hores en trens especials que endarreriran el seu horari en un hora en cas de què l’enfrontament arribi al temps de pròrroga.

Pel que fa a la connexió des de Madrid, s’oferiran 2.800 places en trens AVE especials amb sortida des del matí fins a mitja tarda, connectant Madrid amb València en  poc més de hora i mitja. Aquesta oferta es suma a la oferta habitual de la connexió Madrid-València amb 9.200 places diàries.

Per a més informació els clients poden dirigir-se a les oficines d’atenció al client de les estaciones, al número d’informació de Renfe 902 320 320 i a la pàgina www.renfe.com