Descarrila el tren Regional 15400 Lleida – Barcelona entre les estacions de Bellvitge i Sants

Circulació en via única entre Bellvitge i Sants.

No s’han registrat ferits
A les 09.40 hores un tren Lleida (06.23) – Barcelona (09.45) ha patit la sortida de la via de l’últim bogie de l’últim cotxe la composició
• No s’han registrat ferits i els 100 viatgers s’han transbordat a un altre tren per continuar viatge
• Renfe i Adif han desplaçat un centenar de tècnics per realitzar les operacions tècniques per al restabliment del servei i informar als viatgers

Barcelona, 23 d’abril de 2011
Des de les 09.40 hores es circula en via única entre Bellvitge i Sants a causa de la sortida de via de l’últim bogie de l’últim cotxe de la composició del tren Lleida (06.23) – Estació de França (09.45) al punt quilomètric 675/200 d’aquest tram. Els 100 viatgers del tren han resultat il.lesos i han estat transbordats a un altre tren per continuar viatge fins a destinació.

A causa d’aquesta incidència es circula en via única el que provoca la següent modificació de serveis:

R2 sud (Estació de França-Sant Vicenç de Calders per Vilanova)
Reducció de servei habitual a dos trens per hora i sentit

R2 nord (Aeroport-Maçanet per Sant Celoni)
Servei habitual en tren

Trens Regionals i Llarga Distància direcció sud circulen desviats per Vilafranca el que pot comportar retards de 30 minuts en el temps de viatge.

Adif i Renfe han iniciat les operacions per a la retirada del tren i procedir a la reparació de la infraestructura. Adif ha obert una investigació per a determinar les causes exactes que han provocat aquesta incidència.

Renfe i Adif estan informant d’aquesta incidència a través de megafonia de trens i estacions, servei Transmet i SMS, així com als telèfons d’informació 902 41 00 41 i 902 320 320, i als webs rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe i www.adif.es.