Fira del Joguet a Nuremberg 2011

La fira mes importatnt del joguet. Del 3 al 8 de febrer de 2011

Arribar en transport públic.
Per arribar al centre firal de Nuremberg

Des de l’Estació Central arribar al recinte firal amb les línies de metro U1 o U11. Der U-Bahnhof “Messe” liegt unmittelbar gegenüber den Haupteingängen CCN West und CCN Mitte des Messezentrums. L’estació de metro “Messe” és davant de l’entrada principal CCN CCN Oest i el centre del recinte firal.

Des de l’aeroport arribar al recinte firal amb l’O-Bahn U2 fins Hauptbahnhof. Hier umsteigen in die U-Bahn U1 oder U11 bis U-Bahnhof “Messe”. Aquest canvi en la U-Bahn U1 o U11 i U-Bahn estació “Messe”.

Metropolitana de Trànsit de Nuremberg
Especialment per als visitants hi www.vgn.de trobar els horaris i molt més informació de la mostra composta Navigator (enllaç directe) amb tota la informació pertinent per al viatge fins al recinte firal.

VGN-tiquet
Vostè rebrà VGN-Entrades de màquines expenedores a les estacions de metro, parades d’autobús ocupat i en les estacions de Deutsche Bahn AG.

Altres punts de venda es poden trobar

*  a l’estació principal al soterrani de distribució VAG-Kundencenter/U-Bahn
*  a l’estació principal al centre de viatges de la Deutsche Bahn AG
*  Vostè també té l’opció amb els controladors en els autobusos – bitllets VGN-compra – però no en el metro o els tramvies
El bitllet i el bitllet electrònic li dóna dret als dies de la fira per a l’ús gratuït del transport públic de viatgers en el compost de Nuremberg Major (VGN).
El bo no és vàlid com bitllet!