Un robatori de cable de la infraestructura provoca la interrupció de la circulació ferroviària entre Tortosa i L’Aldea

Entre les 19,00 i les 21,00 hores
Tarragona, 09 de gener de 2011
El robatori de cable de la infraestructura ferroviària és la causa que ha provocat aquesta tarda la interrupció de la circulació en el tram Tortosa-L’Aldea.

La incidència s’ha detectat sobre les 19,00 hores en quedar-se detinguts dos trens a la zona de Campredó. Adif ha mobilitzat personal especialitzat que ha comprovat que la causa era el robatori de 10 metres de cable que forma part de la infraestructura de la via. Un cop detectat l’origen, s’ha procedit a la reparació dels danys i al restabliment de la circulació a les 20,58 hores.

Adif ja ha mobilitzat personal de seguretat per a la recollida de dades i la valoració dels danys per a la presentació de la corresponent denúncia davant els Mossos d’Esquadra.

Aquesta incidència ha provocat retards de més de 60 minuts a 5 trens Regionals. Així mateix, Renfe ja havia mobilitzat 10 autobusos per si hagués estat necessari fer transbordaments per carretera entre Tortosa i l’Aldea.

Renfe i Adif han informat d’aquesta incidència a l’interior dels trens afectats així com a les estacions, telèfons d’informació i atenció al client, i els webs www.renfe.com, www.adif.es i www.rodaliesdecatalunya.cat.