Rodalies de Catalunya col·labora en la XII Mitja Marató Ciutat de Terrassa

• La cursa se celebra diumenge 16 de gener i els corredors compten amb els serveis de la línia R4 de Rodalies de Catalunya per a desplaçar-se fins a Terrassa

Rodalies de Catalunya participa a la XII edició de la Mitja Marató Ciutat Terrassa com a col•laborador especial. Per a facilitar l’accés als participants fins a aquesta ciutat vallesana, Rodalies de Catalunya i l’organització de la prova han arribat a un acord que permetrà bescanviar la inscripció per un bitllet d’anada i tornada Barcelona – Terrassa.

La cursa del proper diumenge a la ciutat egarenca tindrà la sortida a les 10.00h a la rotonda del carrer de l’Arquitecte Puig i Cadafalch. Per aquest motiu els trens de Rodalies de la línia R4 sud es converteixen en mitjà de transport idoni per als desplaçaments dels esportistes fins a Terrassa. En aquesta relació, els viatgers disposen de quatre trens per hora, amb un temps de viatge de 45 minuts des de l’estació de Barcelona Sants.

Els participants de la Mitja Marató podran utilitzar gratuïtament els trens de Rodalies de Catalunya bescanviant el document que els hi entregarà l’organització per un bitllet d’anada i tornada per al trajecte Barcelona – Terrassa.

Aquest títol de transport serà vàlid exclusivament pel 16 de gener fins a les 12.00 hores. El bitllet permetrà viatjar des de totes les estacions de Rodalia de Barcelona.

Per a més informació, els interessats poden dirigir-se a les estacions de Rodalies, als telèfons 902 41 00 41 i 902 320 320, a les pàgines web rodalies.gencat.cat i www.renfe.com