Vacances a la neu dels Alps d’Itàlia amb el Trenhotel Salvador Dalí

Les estacions d’esquí de la província de Torino, molt accessibles amb el Trenhotel,  presenten les seves ofertes per aquesta temporada
• S’obre la temporada de neu 2010-2011 als Alps del Alto Valle de Susa i les Petites Estacions Hivernals de la província de Torino
• Per a més informació i reserves es poden consultar els webs www.renfe.com i www.elipsos.com

Barcelona, 10 de desembre (Renfe).
Els dominis esquiables internacionals de la Vialattea i de Bardonecchia, als  Alps del Alto Valle de Susa, són ideals per a baixar disparats amb els esquís o la taula d’snow per les blanques pendents, és per això que han creat les següents propostes per gaudir al màxim d’aquests esports d’hivern:

• FORFAIT GRATIS per a una estança mínima de 3 nits, del 4 al 25 de desembre de 2010 i a partir del 26 de març de 2011 fins el final de temporada;
• NENS GRATIS (per a estances setmanals): hotel, forfait, escola d’esquí en classe col•lectiva i lloguer d’esquís per a 1 o 2 nens (nascuts després del 31/12/1998) que s’allotgin en una habitació amb dos adults que paguen, vàlid del 8 de gener al 5 de febrer de 2011

Per a més informació i reserves: www.turismotorino.org/alpialtavalsusa

D’altra banda, els llogarets de les Valls Chisone i Germanasca, Val Sangone, Valls de Lanzo i Orco i Soana, ideals per a dedicar-se a l’esquí de fons i fer passejades amb les raquetes de neu a les Petites Estacions Hivernals de Prali, Coazze – Pian Neiretto, Chiomonte, Usseglio, Viù – Colle del Lys, Ala di Stura, Balme, Chialamberto, Groscavallo, Ceresole Reale, Alpette, Locana – Alpe Cialma, Valprato Soana – Piamprato), ofereixen les propostes següents:

• FORFAIT GRATIS, dormint com a mínim una nit en una de les estructures receptives de les petites estacions.
• PAGUEN NOMÉS ELS PARES: allotjament i forfait (o altres serveis) gratuïts per a 1 ó 2 nens per cada 2 adults que paguen.

Ambdues ofertes són vàlides del 6 de gener al 25 d’abril de 2011.
Per a més informació i reserves: www.turismotorino.org/piccole_stazioni

Un còmode viatge en el Trenhotel Salvador Dalí
Viatjar a les valls i estacions olímpiques de Torino 2006 i esquiar més hores és una realitat viatjant en el  Trenhotel Salva¬dor Dalí. Amb sortida a última hora de la tarda des de Barcelona, el Trenhotel permet viatjar de nit, dormint en còmodes cabines amb llits i despertar-se a primera hora del matí en el cor dels Alps de Piamonte.

La primera parada a Itàlia és a la pròpia estació hivernal de  Bardonecchia, a la que s’arriba prop de les 07.00h del matí, pel que es pot estar esquiant des del mateix moment en que s’obren les pistes. Posteriorment el tren efectua parada en el centre de la ciutat de Torino i finalitza el seu recorregut a Milà a les 09:43 h del matí.

També el dia de tornada es pot aprofitar per esquiar ja que el Trenhotel surt de l’estació de Milano Centrale a les 19:40h, passa per Torino a les 21.18h i per Bardonecchia a les 22.15 hores. L’aprofitament del temps és total.

Des de Bardonecchia a més es pot connectar amb les diferents estacions de l’ Alta Val  Susa.

Barcelona – Torino: tots els dimarts, dijous i diumenges
Torino – Barcelona: tots els dilluns, dimecres i divendres

Més informació sobre el servei als webs www.renfe.com i www.elipsos.com i al telèfon Renfe: 902 320 320. Per més información sobre les estacions d’esquí de Torino c.crovella@turismotorino.org.