Nou anunci de convocatòria d’aturades a les Línies Metropolitanes d’FGC durant el mes de novembre de 2010

Barcelona, 11 de novembre de 2010
El Comitè d’Empresa de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha anunciat una nova convocatòria de vaga per a tots els dilluns i dimecres que resten del mes de novembre, menys el dilluns 29. En aquest cas, a diferència de les convocatòries anteriors, es tracta d’una aturada parcial del servei d’FGC entre les 12,00h i les 16,00h dels dies esmentats.

Aturades parcials
A partir del dilluns 15 de novembre, s’han convocat aturades parcials que tindran lloc tots els dilluns i tots els dimecres d’aquest mes, menys el dilluns 29. Les aturades s’efectuaran entre les 12,00h i les 16,00h de la tarda.

Hores d’ara encara no han estat establerts serveis mínims per part del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Reivindicacions
El motiu adduït pel Comitè d’Empresa per convocar aquestes aturades és l’aplicació del Decret aprovat per la Generalitat el passat mes de juny, segons el qual s’aplica la retallada d’un 5% en el sou de totes les persones treballadores del sector públic, incloses les que formen part de la plantilla d’FGC.