· A partir de les 16,00h d’avui dilluns 15 de novembre, totes les circulacions de les línies metropolitanes d’FGC han reprès el servei segons l’horari habitual.

FGC reprèn les circulacions amb normalitat

Barcelona, 15 de novembre de 2010
Des de les 12,00h d’aquest migdia totes les estacions i serveis de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya han estat tancats al públic com a conseqüència de  l’aturada que el Comitè d’Empresa havia convocat entre les 12,00h i les 16,00h d’avui. Atès que no s’havien fixat serveis mínims durant aquesta franja horària i per motius de seguretat, s’ha suspès un total de 339 circulacions a les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia, la qual cosa ha afectat aproximadament 75.000 viatgers d’ambdues línies.

Fins al final del servei d’avui és previst que les circulacions d’FGC es desenvolupin amb normalitat i presentin els mínims inconvenients i perjudicis als nostres clients.

Hores d’ara es desconeix si hi haurà serveis mínims durant la següent convocatòria de vaga prevista per al dimecres 17 de novembre, també entre les 12,00h del migdia i les 16,00h de la tarda.

FGC tancarà totes estacions i serveis durant l’aturada d’avui dilluns, entre les 12,00h i les 16,00h.
Les estacions i serveis de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya romandran tancats al públic durant l’aturada que el Comitè d’Empresa ha convocat per aquest migdia entre les 12,00h i les 16,00h. Atès que no han estat dictats serveis mínims durant aquesta franja horària i per motius de seguretat, els trens de les línies metropolitanes no oferiran cap circulació.

Fora de les hores de serveis mínims, és previst que les circulacions d’FGC es desenvolupin amb normalitat i presentin els mínims inconvenients i perjudicis als nostres clients.

Hores d’ara es desconeix si hi haurà serveis mínims durant la següent convocatòria de vaga prevista per al dimecres 17 de novembre.

Incompliment de serveis mínims
Avui mateix FGC ha presentat la denúncia corresponent davant l’autoritat judicial i administrativa, en relació a l’incompliment reiterat dels serveis mínims durant les anteriors jornades de vaga a FGC.

La setmana passada l’empresa va resentar denúncia als Mossos d’Esquadra per actes vandàlics i de sabotatge per part de piquets de vaga, durant les aturades anteriors.