Una vaga a França afecta la circulació dels trens internacionals que enllacen Catalunya amb França, Itàlia i Suïssa

L’afectació, es perllonga fins les 8.00 hores del divendres 15 d’octubre
• En aquest període, els serveis de Media Distancia amb destinació Cerbère inicien i finalitzen el seu recorregut a l’estació de Portbou
• Els clients tenen a la seva disposició el telèfon d’informació i atenció al client 902 320 320

Barcelona, 14 d’octubre de 2010.
La convocatòria d’aturada laboral a França des de les 20 hores de l’11 d’octubre fins a les 8.00 hores del divendres dia 15 d’octubre afectarà a la circulació de trens internacionals que enllacen Catalunya amb França, Itàlia i Suïssa. Els trens afectats per la vaga són els següents:

• 14 d’octubre
Talgo Mare Nostrum Montpellier – Cartagena iniciarà el seu recorregut a Portbou. Els viatgers del tram Montpellier – Portbou seran traslladats per carretera des del seu origen fins a  Figueres.
Talgo Barcelona – Montpellier i viceversa suprimit en tot el seu recorregut
Talgo Lorca – Montpellier finalitza el seu trajecte a Portbou. Els viatgers del tram Portbou– Montpellier seran traslladats per carretera des de Figueres fins a destinació.
Trenhotel Barcelona-Milà. Suprimit en tot el seu recorregut
Trenhotel Barcelona – Zurich. Suprimit en tot el seu recorregut
Trenhotel Barcelona- Paris i viceversa. Suprimit en tot el seu recorregut

• 15 d’octubre
Talgo Mare Nostrum Montpellier – Cartagena iniciarà el seu recorregut a Portbou. Els viatgers del tram Montpellier – Portbou seran traslladats per carretera des del seu origen fins a  Figueres.

D’altra banda, pel que fa els trens de Media Distancia de la línia Barcelona – Girona – Portbou – Cerbère, inicien i finalitzen el seu recorregut a Portbou.

Renfe és completament aliena a aquesta circumstància i lamenta les molèsties que pogués provocar aquesta vaga. D’altra banda, recomana als seus clients la consulta de qualsevol possible incidència a la circulació del seu tren o la resolució de dubtes a l’efecte en el telèfon únic d’atenció i reserves: 902 320 320.

A més, Renfe ha establert com a mesures de postvenda el reemborsament del 100% del import del bitllet pels clients que desisteixin del seu viatge o canvi de data del viatge sense costos pels viatgers que es decideixin per aquesta opció.