Restabliment servei habitual a la línia Barcelona – Girona – Portbou

Des de l’inici del servei
• Els treballs d’encarrilament del tren i reparació dels danys a la infraestructura s’han desenvolupat durant tota la nit sense interferir al servei ferroviari
• Per realitzar aquestes tasques Renfe i Adif han desplaçat  personal i maquinària tècnica

Girona, 10 d’octubre de 2010
A l’inici del servei es restableix el servei habitual dels trens de Media Distancia a la línia Barcelona – Girona – Portbou. Els treballs d’encarrilament del tren i reparació dels danys a la infraestructura s’han desenvolupat durant tota la nit sense interferir al servei ferroviari

Per realitzar aquestes tasques Renfe i Adif han desplaçat  personal i maquinària tècnica.

A les 13.20 hores d’ahir, es va produir la sortida dels eixos del segon cotxe de la segona composició del tren Portbou (12.29) – Barcelona (15.09). En aquest incident dues viatgeres van resultar contusionades lleus i van ser traslladades a l’Hospital Josep Trueta on van ser donades d’alta a les 15.27 i 16.34 hores, repectivament. La resta dels 200 viatgers van ser transbordats a un altre tren per continuar viatge fins a Barcelona