Es recupera la circulació dels trens internacionals que enllacen Catalunya amb França, Itàlia i Suïssa

L’aturada laboral va començar el passat 11 d’octubre a les 20.00 hores

• Els serveis de Media Distancia amb origen o destinació Cerbère recuperen el seu recorregut habitual
• Els clients tenen a la seva disposició el telèfon d’informació i atenció al client 902 320 320

Barcelona, 30  d’octubre de 2010 (Renfe)
Des de les 8.00 hores del dissabte 30 d’octubre es restableix la circulació dels trens internacionals que enllacen Catalunya amb França, Itàlia i Suïssa. Així mateix, degut a la desubicació del material que presta aquests serveis es veuran afectats els següents trens: :

Dissabte 30 d’octubre
– Talgo Mare Nostrum Montpellier – Cartagena iniciarà el seu recorregut a Portbou

Diumenge 31 d’octubre
– Trenhotel Barcelona-Milà. Servei alternatiu per carretera entre les estacions de Milà i Barcelona Estació de França.
– Trenhotel Barcelona-Zurich. Els viatgers disposaran dels serveis dels ferrocarrils suïssos entre Zurich i Ginebra. El trajecte Ginebra i Barcelona Estació de França es realitzarà amb un servei alternatiu per carretera entre les dues ciutats.

La resta de servei presta el servei ferroviari habitual
D’altra banda, les connexions del trens de Media Distancia de la línia Barcelona-Girona-Portbou amb origen o  destinació Cerbère recuperen el seu recorregut habitual.

Durant aquest període Renfe ha establert com a mesures de postvenda pel clients dels trens afectats, el reemborsament del 100% del import del bitllet pels clients que desisteixin del seu viatge o canvi de data del viatge sense costos pels viatgers que es decideixin per aquesta opció.

Renfe ha estat  completament aliena a aquesta circumstància i lamenta les molèsties que pogués provocar aquesta vaga. D’altra banda, recomana als seus clients la consulta de qualsevol possible incidència a la circulació del seu tren o la resolució de dubtes a l’efecte en el telèfon únic d’atenció al client  i reserves: 902 320 320