L’AFB – Agrupament Ferroviari de Barcelona, reprèn les seves activitats:

Des de  el  passat dijous dia 2 de setembre, amb l’obertura després del període estival de la seva seu al carrer Abat Odò, 71 de Barcelona, els dimarts, dijous i dissabtes de 18 a 20,3o h.

Aquest proper diumenge dia 5, com cada primer diumenge de mes, ja estarà present a partir de les 10 del matí el Mercat Tradicional de la plaça Masadas, al barri de la Sagrera, fins a les 14 h.

Tota la informació oficial referent a l’associació i al Mercat Tradicional de la plaça Masadas, serà publicada en aquesta pàgina web.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

La AFB – Agrupament Ferroviari de Barcelona, reemprende sus actividades:

Desde el pasado jueves día 2 de septiembre, con la apertura después del periodo vacacional de su sede en la calle Abad Odó, 71 de Barcelona, los martes, jueves y sábados de 18 a 20,3o h.

Este próximo domingo día 5, como cada primer domingo de mes, ya estará presente a partir de las 10 de la mañana el Mercat Tradicional de la plaza Masadas, en el barrio de la Sagrera, hasta las 14 h.

Toda la información oficial referente a la asociación y al Mercat Tradicional de la plaza Masadas, será publicada en esta página web.