Es restableix amb normalitat la circulació al tram Sant Andreu Arenal – Arc de Triomf

Es restableix amb normalitat la circulació al tram Sant Andreu Arenal – Arc de Triomf
• Les línies R3, R4 i R7 de Rodalies de Catalunya recuperen el seu recorregut habitual una setmana abans del previst per l’òptim desenvolupament de les obres que executa Adif a l’estació de Sagrera – Meridiana

• A les 06.20 hores ha iniciat el servei el nou tren semidirecte Puigcerdà – Barcelona

A l’inici del servei d’avui, s’ha restablert la circulació ferroviària entre les estacions de Sant Andreu Arenal i Arc de Triomf, després que Adif hagi executat les obres per a la construcció de la futura estació de Sagrera – Meridiana que afectaven el tram de túnel situat entre ambdues estacions.

D’aquesta manera, les línies R3 (l’Hospitalet – Puigcerdà per Vic), R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa per Vilafranca del Penedès) i R7 (l’Hospitalet – Martorell per Cerdanyola Universitat)  de Rodalies de Catalunya recuperen el seu recorregut habitual.

A les 06.20 hores, tal com estava previst, ha iniciat el servei el nou tren semidirecte Puigcerdà – Barcelona. Aquest nou tren circularà de dilluns, a divendres amb sortida de Puigcerdà a les 06.20 i arribada a Plaça de Catalunya a les 08.49 hores, mentre que en sentit contrari sortirà de Plaça Catalunya a les 18.32 i arribarà a Puigcerdà a les 20.56 hores.

En el seu recorregut tindran parada a Ripoll i Vic, que reduiran fins 27 i  20 minuts respectivament el seu millor temps de viatge amb Barcelona.

Avui també han entrat en funcionament les millores previstes en el servei de Rodalies de Catalunya, com és el increment de places a les línies R2 sud i R4, amb la implantació de trens Civia de 5 cotxes en doble composició a l’ R2 sud, i l’increment del número de trens en doble composició a l’R4.
Barcelona, 6 de setembre de 2010