Serveis de transport públic per a les festes de Gràcia 2010

Un bus llançadora de TMB facilitarà els desplaçaments entre Gràcia i plaça Catalunya les matinades
Amb motiu de la Festa Major de Gràcia 2010, que tindrà lloc del 15 al 21 d’agost, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització dels transports públics en els desplaçaments als llocs d’aquesta celebració tan popular i massiva.

Perquè això sigui possible, TMB aportarà la seva infraestructura de transport públic.

En aquest sentit, cal destacar que el metro funcionarà de forma ininterrompuda com tots els dissabtes la nit del 14 d’agost. El dia 15, diumenge, el servei de metro funcionarà fins a les dotze de la nit, però es reforçarà el servei d’autobusos.

D’altra banda, entre els dies 15 i 20 d’agost, TMB posarà en funcionament un servei de bus llançadora que connectarà Gràcia amb la plaça Catalunya, punt de partida de les línies del Nitbus i el TPC Nit (Transports Públics de Catalunya), per facilitar els desplaçaments. Les parades del bus llançadora estaran ubicades al carrer Roger de Llúria (entre Còrsega i Rosselló) i a la ronda Sant Pere.

En aquesta línia especial, que funcionarà els dies esmentats de les 23 hores a les 5.15 hores, seran vàlids els bitllets habituals, és a dir, el bitllet senzill i tots els títols integrats de l’ATM, que permeten el transbordament gratuït.
Barcelona, 13 d’agost de 2010