Les línia 9 i 10 de metro han estat sense servei durant part del dia d’avui a causa d’una incidència tècnica en el sistema informàtic que regula la conducció automàtica.

Una incidència tècnica està afectant el servei de la línia 9 de metro.
A les 10.23 s’ha aturat el servei en la línia 9 (La Sagrera – Can Zam) i posteriorment, a les 10.40, a la línia 10 (La Sagrera – Gorg).

A les 13.39, un cop fetes les comprovacions tècniques necessàries, s’ha pogut normalitzar el servei a línia 10, continuant sense servei el tram de la línia 9 entre les estacions de Bon Pastor i Can Zam.

A partir de les 17 hores, i a l’espera de continuar fent al llarg de la tarda més comprovacions per garantir el bon funcionament de la línia 9, es manté interromput el tram entre les estacions de Bon Pastor i Fondo, cobert per un servei especial d’autobusos.

La incidència s’ha comunicat als usuaris mitjançant megafonia, pantalles d’informació i empleats situats a les estacions. Per cobrir el tram afectat s’ha habilitat un servei especial d’autobús llançadora que s’ha dotat de fins a 6 vehicles, a més de les línies regulars d’autobusos.

TMB demana disculpes als usuaris que han resultat afectats per aquesta incidència.
Barcelona, 11 d’agost de 2010