Dilluns es reprèn el servei de metro a la línia 1 entre Hospital de Bellvitge i Avinguda Carrilet

A partir de les 5 del matí de dilluns vinent, 23 d’agost, es restablirà el servei de la línia 1 de metro entre les estacions d’Hospital de Bellvitge i Avinguda Carrilet, al terme de l’Hospitalet de Llobregat, que ha estat suspès des del dia 2 amb motiu d’uns treballs de millora en la infraestructura de via. Durant les tres setmanes d’interrupció, els usuaris –un màxim de 7.500 al dia– han tingut com a alternativa un servei especial de bus entre Avinguda Carrilet i Hospital de Bellvitge, amb parada al’estació intermèdia de Bellvitge, amb els mateixos horaris del metro.

Connexió dels tallers a la via general
L’aturada de la circulació de trens ha permès fer les obres per connectar les vies generals i els nous tallers de manteniment d’infraestructura que s’han construït al costat de l’estació d’Hospital de Bellvitge. D’aquesta manera podran traslladar-s’hi els vehicles de manteniment de via que fins ara tenien la base a Mercat Nou.

Últims treballs per a la connexió entre la via general i els tallers d’Hospital de Bellvitge, aquest migdia A més a més, s’ha executat la primera fase de la instal·lació d’un aparell de via del tipus bretelle (escapament doble, en forma de x) a la sortida de l’estació d’Hospital de Bellvitge, que farà possibles les maniobres dels trens en totes dues direccions i donarà més flexibilitat a l’operació de la línia.
Barcelona, 20 d’agost de 2010