Des de l’inici del servei d’avui, dia 12 d’agost, les línies 9 i 10 de metro estan oferint servei parcial a causa d’un problema tècnic en el sistema de comunicació entre el Centre de Control i el sistema de regulació automàtic dels trens.

Una incidència tècnica continua afectant el servei de les línies 9 i 10 de metro.
Així, en aquests moments la línia 9 (La Sagrera – Can Zam) funciona entre La Sagrera i Onze de Setembre per una banda i entre Fondo i Can Zam de l’altra.

Un servei alternatiu d’autobusos cobreix el tram entre les estacions d’Onze de Setembre i Fondo. Pel que fa la línia 10 (La Sagrera – Gorg), funciona entre La Sagrera i Onze de Setembre d’una banda i entre Gorg i La Salut de l’altra. Un servei d’autobusos comunica el tram entre Onze de Setembre i La Salut.

Per tant, hores d’ara resten fora de servei 3 estacions: Bon Pastor, Can Peixauet i Llefià. Per cobrir els trams afectats s’ha habilitat un servei especial d’autobús llançadora dotat de fins a 10 vehicles per facilitar la mobilitat, a més de les línies regulars d’autobusos i de les connexions amb les línies 1, 2 i 5 de metro en les estacions de La Sagrera, Fondo i Gorg. La incidència i els serveis alternatius s’estan comunicant als usuaris mitjançant megafonia, pantalles d’informació i empleats situats a les estacions.

El personal tècnic de Siemens, empresa responsable del sistema de regulació automàtica dels trens, continua realitzant les comprovacions tècniques necessàries per poder garantir el bon funcionament de les dues línies de metro afectades.

TMB demana disculpes als usuaris que han resultat afectats per aquesta incidència.
Barcelona, 12 d’agost de 2010