TMB, a punt per a l’estrena del tram Horta – Vall d’Hebron de la línia 5 de metro, avui a la tarda

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha completat els preparatius per a la posada en servei comercial, avui a la tarda, de la prolongació de la línia 5 de metro entre les estacions d’Horta i Vall d’Hebron, als districtes d’Horta-Guinardó i Gràcia de Barcelona.

El nou tram de metro, de 2,2 quilòmetres de longitud (comptant la cua de maniobres), inclou tres estacions: El Carmel, El Coll | La Teixonera i Vall d’Hebron, que connecta amb l’estació de la línia 3 del mateix nom. D’aquesta manera la xarxa de metro operada per TMB creix fins als 102,4 quilòmetres i les 140 estacions.

Aquests dies s’estan fent les últimes proves en aquest ramal, sense passatge, amb vista a l’obertura al públic, que serà efectiva avui, divendres 30 de juliol, a les 15 hores, després de l’acte inaugural. Per subratllar aquest moment històric, l’Autoritat del Transport Metropolità ha creat un bitllet especial per a dos viatges que es facin el mateix dia, que serà distribuït gratuïtament als accesos de les estacions.
Barcelona, 29 de juliol de 2010