Durant el festival circularan 60 trens amb el doble de places habituals amb origen i destinació Benicàssim

Renfe ofereix 15.000 places addicionals per acudir al FIB en trens de Llarga i Media Distancia

• La oferta de places a les relacions que uneixen Barcelona i Tarragona amb la Comunitat Valenciana s’incrementa un 20%
• Aquest reforç dels serveis s’estableix fins el proper dimarts 20 de juliol

Barcelona, 14 de juliol de 2010 (Renfe)

Renfe ofereix 15.000 places addiconals en trens de Llarga i Media Distancia amb motiu de la celebració del Festival Internacional de Música de Benicàssim (FIB). Renfe disposarà d’una oferta addcional a partir de demà dijous dia 15 i fins el dimarts, 20 de juliol. Durant aquest període de temps els trens de Llarga i Media Distancia que circulen pel Corredor Mediterrani incrementaran la seva capacitat en un 20% respecte la seva oferta habitual.

Renfe posa en marxa una operació destinada a reforçar la oferta de places en els trajectes més significatius Barcelona-Tarragona-Benicàssim-Castelló que s’aconsegueix mitjançant el reforç de 60 trens de Llarga i Media Distancia amb origen i destinació la Comunitat Valencia. Aquests reforços s’aplicaran a partir de demà i fins dimarts 20 de juliol.

Segons les estimacions basades en les dades que facilita la venta anticipada de bitllets durant aquests dies, les dates en les que s’espera major afluència de viatgers són els dies 16 i 19 de juliol.

El Festival Internacional de música de Benicàssim arriba a la seva XVI edició i aglutina un cartell molt atractiu pel que fa a la música independent. Participen grups i artistes reconeguts a l’esfera internacional. El tren, a més, és font d’inspiració en multitud de temes musicals i s’ha convertit en el mitjà de transport ideal per accedir a les actuacions de la mida del FIB.

El fet de connectar nuclis importants de població com Benicàssim a més de l’activitat turística que fa que aquestes relacions comptin amb un important component de caràcter d’oci i vacacional fa que l’any passat l’ús del tren amb origen i destinació Benicàssim i la resta de la província de Castelló s’incrementés diferents punts respecte altres anys.

Renfe disposa d’un telèfon únic d’informació i reserva de bitllets vàlid per a tot el territori nacional 902 320 320, a més de la pàgina web www.renfe.com