A partir de diumenge 1 d’agost es posa en funcionament una estació provisional a la localitat de Montmeló

A partir del proper diumenge doncs quedarà anul•lada l’actual estació de la localitat de Montmeló situada a Miquel Biada s/n.
•    L’accés a la nova estació, situada a 200m de l’actual, es farà des de la passarel•la peatonal que unneix el Passatge Miquel Biada amb el carrer Primer de maig
•    La complexitat de les obres del nou traçat que està duent a terme Adif obliguen a una modificació parcial de servei de la línia R2 durant aquest cap de setmana.
•    Es pot consultar aquesta informació a través del telèfon d’informació i atenció al client 902 41 00 41 així com al web rodalies.gencat.cat


A partir del proper diumenge 1 d’agost, Adif posarà en servei una estació provisional a Montmeló, línia R2 nord de Rodalies (Aeroport-Maçanet/Massanes per Granollers Centre), que tindrà accés des de la passarrel•la peatonal que unneix el passatge Miquel Biada amb el carrer Primer de maig. Aquest nou emplaçament està situat a menys de 200 metres de l’antiga ubicació de l’estació, que a partir del proper diumenge quedarà anul•lada i per tant no prestarà servei. Diàriament una mitjana de 4.790 usuaris utilitzen aquesta estació de tren.


La nova estació respòn a les obres que realitza Adif de la construcció de la línia d’Alta Velocitat i soterrament de les vies convencionals a Montmeló. L’estació provisional, construida per Adif, disposarà d’una zona de venda de bitllets, dues andanes de 200 metres de llargada i 3,6 metres d’amplada accessibles per a tot tipus de viatgers mitjançant rampes i pavimentació adaptada, marquesines, il•lumincació, magafoniaautomatitzada, teleindicadors i mobil•liari urbà.

Així, a partir del proper diumenge 1 d’agost l’estació provisional prestarà el servei dels trens de la línia R2 nord de Rodalies amb parada a Montmeló (Aeroport-Maçanet/Massanes per Granollers Centre).

Modificació de servei
En relació amb aquest canvi d’ubicació i de traçat que està duent a terme l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries a la localitat de Montmeló, durant els dies 30 i 31 de juliol així com el diumenge 1 d’agost es modificaran el serveis dels trens de la línia R2 nord de Rodalies. El servei queda de la següent manera:

•    Divendres 30 de juliol
El trens de la línia R2 nord amb sortida d’Aeroport a les 22.38, 23.08 i 23.38 efectuaran el recorregut habitual en el tram Aeroport – Mollet Sant Fost. Des d’aquesta estació s’ha programat un servei alternatiu per carretera fins a Granollers/Sant Celoni.

•    Dissabte 31 de juliol
El trens de la línia R2 nord de la relació Aeroport – Granollers Centre realitzaran el recorregut habitual fins a Mollet Sant Fost. Des d’aquesta darrera estació s’ha programat un servei alternatiu per carretera fins a Granollers Centre.

Els trens de la relació Aeroport-Sant Celoni/Maçanet realitzen el seu recorregut habitual, excepte els dos primers serveis del matí i l’últim servei nocturn en els que es realitzarà el transbordament per carretera.

En sentit contrari, els trens de la relació Granollers Centre – Aeroport, iniciaran el seu recorregut a l’estació de Mollet Sant Fost. Les relacions Maçanet/Sant Celoni-Aeroport faran el seu recorregut habitual, excepte tres trens de primera hora del matí.

•    Diumenge 1 d’agost
El trens de la línia R2 nord de la relació Aeroport – Granollers Centre realitzaran el recorregut habitual fins a Mollet Sant Fost. Des d’aquesta darrera estació s’ha programat un servei alternatiu per carretera fins a Granollers Centre.

Els trens de la relació Aeroport-Sant Celoni/Maçanet realitzen el seu recorregut habitual, excepte els dos primers serveis del matí en els que es realitzarà el transbordament per carretera.

En sentit contrari, els trens de la relació Granollers-Centre – Aeroport, iniciaran el seu recorregut a l’estació de Mollet Sant Fost. Les relacions Maçanet/Sant Celoni-Aeroport fan el seu recorregut habitual, excepte tres trens de primera hora del matí.

Amb l’objectiu d’orientar als viatgers, Renfe reforça el personal d’informació i atenció al client amb 17  persones cada dia a les estacions de Mollet Sant Fost, Montmeló, Granollers Centre i Sant Celoni. Per tal de garantir la mobilitat dels viatgers, Renfe compta amb un dispositiu d’11 autobusos diaris.

Per a més informació, els clients poden consultar les pàgines web gencat.cat/rodalies i www.renfe.com, així com els telèfons 902 41 00 41 i 902 320 320.

Barcelona, 29  de juliol de 2010