S’ajorna l’inici de les obres d’adequació per a la instal•lació del tercer carril en els trams metàl•lics dels rius Fluvià i Ter, a la província de Girona

• D’aquesta manera aquest proper cap de setmana es prestarà el servei habitual a la línia Barcelona – Girona – Portbou
• La resta de la programació es manté com estava previst, els caps de setmana dels dies 12/13 de juny, i 3/4, 10/11 i 17/18 de juliol

Girona, 3 de juny de 2010 (Adif i Renfe).

Adif ha ajornat una setmana l’inici de les obres de modernització dels trams metàl•lics  sobre els rius Fluvià i Ter, a la província de Girona. Aquestes actuacions s’inscriuen en el projecte d’adaptació i tractament integral del tram Girona-Figueres de la línia d’ample convencional Barcelona-Portbou per a la seva explotació en ample internacional.  L’ajornament està motivat per necessitats logístiques i de la planificació, el que permetrà, a més, reduir les afectacions als usuaris.

D’aquesta manera, aquest proper cap de setmana del 5 i 6 de juny es prestarà el servei habitual a la línia Barcelona – Girona – Portbou. La resta de la programació es manté com estava previst, els caps de setmana dels dies 12/13 de juny, i 3/4, 10/11 i 17/18 de juliol. En aquests períodes es s’establirà circulació en règim de via única en el trajecte Sant Miquel de Fluvià-Flaçà, el que roduirà un increment de 20 minuts en els temps de viatge dels serveis de Media Distancia de la línia Barcelona-Girona-Portbou i els trens de Llarga Distancia que circulen en aquest tram.