FGC donarà servei nocturn durant tota la nit de la revetlla de Sant Joan

El servei de trens d’àmbit urbà i suburbà de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya funcionarà tota la nit del 23 de juny


Barcelona, 22 de juny de 2009

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) donarà servei durant tota la nit de la revetlla de Sant Joan. Els trens circularan sense interrupció per la zona urbana de Barcelona i també fins a Terrassa (S1), Sabadell (S2) i Molí Nou (L8).

A la línia Barcelona-Vallès, el servei consistirà en una oferta de trens cada 15 minuts a les línies L6 i L7 (Reina Elisenda i Av. Tibidabo) i cada 45 minuts a les línies S1 (Barcelona-Terrassa) i S2 (Barcelona-Sabadell), en totes dues direccions. La freqüència de pas entre Barcelona i Sant Cugat serà d’un tren cada 25 minuts. Pel que fa al Funicular de Vallvidrera, també donarà servei durant tota la nit del 23 de juny amb una freqüència de pas d’una circulació cada 10 minuts.

A la línia Llobregat-Anoia, hi haurà un tren cada 20 minuts de la línia L8 (Barcelona- Molí Nou), en ambdues direccions.

Modificació d’horaris durant l’estiu:
Com en els darrers anys FGC modifica alguns horaris de la línia Barcelona-Vallès durant el període d’estiu.

Així doncs, per als dies feiners del període no lectiu, del 23 de juny al 31 de juliol i del 30 d’agost al 6 de setembre.

Durant els dies feiners del mes d’agost, com cada any, FGC modifica els horaris i ofereix servei de dia festiu reforçat adaptant l’oferta de trens a la demanda existent.