Vall de Núria i el Museu del Ferrocarril regalen bitllets per al cremallera

· La campanya tindrà validesa fins el 31 de juliol de 2010 per les persones que visitin el Museu de Vilanova i la Geltrú

Vall de Núria (Ripollès), 25 de maig de 2010
L’estació de muntanya de Vall de Núria regala un bitllet per viatjar amb el cremallera a totes les persones que visitin el Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú.

Fins el diumenge 31 de juliol de 2010, un total de 3.500 persones es beneficiaran d’aquesta iniciativa en comprar una entrada per al Museu (preu general -5euros- i reduït -4 euros-) i gaudiran de l’obsequi  d’un bitllet que els permetrà viatjar de forma gratuïta amb el cremallera de Núria.

Vall de Núria present al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú

Vall de Núria compta amb un espai propi dins de les instal·lacions del museu. És l’anomenat Parc Infantil de Vall de Núria, un espai lúdic situat a l’exterior del Museu del Ferrocarril, que disposa d’un aixopluc i d’un tren de fusta.

Es tracta d’una instal·lació infantil permanent que pretén apropar a tots els infants a un entorn ferroviari i natural d’alta muntanya.

Aquestes accions pretenen promocionar la part més cultural i lúdica del món del ferrocarril, afavorint el coneixement dels diferents espais del territori on el tren és protagonista.